opc_loader

Wensenlijst

Schwarzkopf 3D Men Texture Clay 100ml

Artikelnr: 2256331

13,23
Zet op wensenlijst

Wat is het?
Schwarzkopf 3DMen Texture Clay is een kleiachtige pasta, geschikt voor alle haartypes. De klei geeft het haar een strong hold, waardoor het haar textuur krijgt en de gehele dag in model blijft. Daarnaast zorgt de klei voor volume en een mooie matte finish. De Schwarzkopf 3D Men Texture Clay is perfect voor het creëren van een warrige ‘out of bed’ look!  
De Schwarzkopf 3D styling collectie is speciaal ontwikkeld voor mannen. De stylingsproducten in deze lijn zorgen voor een perfecte look gedurende de hele dag. Bovendien bevatten de producten uit de Schwarzkopf 3D styling collectie verzorgende eigenschappen die het haar voeden en gezond houden.

​Hoe te gebruiken?
Wrijf een kleine hoeveelheid van Schwarzkopf 3DMen Texture Clay tussen de handpalmen en breng het product aan op het haar. Breng het haar vervolgens op de gewenste manier in model.

Wat is het effect?
Na het gebruik van de Schwarzkopf 3DMen Texture Clay is het haar gemakkelijk in model te brengen en heeft het meer textuur en body. Door de strong-hold blijft het haar de gehele dag in model zitten. 

  • Mooie matte finish
  • Strong-hold
  • Verzorgende eigenschappen
  • Geschikt voor alle haartypes
Schwarzkopf 3D Men Texture Clay 100ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Schwarzkopf 3D Men Texture Clay 100ml


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Binnen 1/2 werkdagen bezorgd

Laatst bekeken items