opc_loader

Wensenlijst

Schwarzkopf 3D Men Activating Shampoo

12,83
3D men activating shampoo
Zet op wensenlijst

Wat is het?
Schwarzkopf 3D Mension Care Activating Shampoo is een shampoo die speciaal is ontwikkeld voor de man. Deze shampoo bevat een actieve formule die haaruitval en dunner wordend haar tegen gaat. De Schwarzkopf 3D Mension Care Activating Shampoo bevat Pathenol, Taurine en Carnitine. Deze ingrediënten zorgen voor een betere hydratatie van het haar, versterking van de hoofdhuid en de stimulans van de haarwortel. Schwarzkopf 3D Mension Care Anti-Dandruff Shampoo is de perfecte oplossing op haaruitval en dunner wordend haar tegen te gaan!

Hoe te gebruiken?
Maak het haar goed vochtig. Masseer een hoeveelheid Schwarzkopf 3D Mension Care Activating Shampoo in op de hoofdhuid. Laat de shampoo even inwerken en spoel hierna het haar grondig uit met lauwwarm water. Gebruik de Schwarzkopf 3D Mension Care Activating Shampoo dagelijks om de haardichtheid aanzienlijk te verbeteren.

Wat is het effect?
Na frequent gebruik van Schwarzkopf 3D Mension Care Activating Shampoo zal de haardichtheid aanzienlijk verbeteren. Het haar wordt voller en haaruitval wordt tegen gegaan.

  • Vermindert haaruitval
  • Speciaal voor de man
  • Hydratatie van het haar
  • Versterking van de hoofdhuid
  • Stimulans van de haarwortel
Schwarzkopf 3D Men Activating Shampoo heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Schwarzkopf 3D Men Activating Shampoo


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Binnen 1/2 werkdagen bezorgd

Laatst bekeken items