opc_loader

Wensenlijst

BlueBeards Deluxe Kit

50,95
Zet op wensenlijst

Wat is het?
Deze scheerset van Bluebeards Revenge bestaat uit een pre-shave oil, scheercrème, post shave balm, doubloon scheerkwast en een roll-on deodorant. Een complete collectie scheerproducten voor de moderne man.

  • Bluebeards Revenge Pre-Shave Oil 125 ml. De Scheerolie brengt een dunne film op je huid aan waardoor het scheermes soepel over de huid glijdt. Zorgt tevens voor een gladder scheerresultaat en verminderd irritatie na het scheren.
  • Bluebeards Revenge Scheercrème 100 ml. De ultieme Scheercrème voor echte mannen! Deze Bluebeards Revenge Scheercrème bevat het ingrediënt Decelerine, wat de baardgroei daadwerkelijk vermindert en de huid tijdens en na het scheren beschermt en hydrateert. De scheercrème zorgt ervoor dat het mes soepel over de huid glijdt en voorkomt scheerproblemen zoals roodheid, irritaties en snijwondjes. De geur van de Bluebeards Revenge Scheercrème is gebaseerd op een frisse en klassieke Engelse barbershop met een moderne draai eraan. Het product is vrij van parabenen en SLS.
  • Bluebeards Revenge Post Shave Balm 100 ml. Trakteer je gezicht na het genoten te hebben van een fatsoenlijke scheerbeurt met de Bluebeards Revenge Scheercrème op deze luxe, verzachtende en hydraterende Bluebeards Revenge Post Shave Balm. Speciaal samengesteld met toverhazelaar en Aloë Vera om de huid na het scheren te voeden. De Balsem bevat ook decelerine, een ingrediënt dat is ontworpen om de baardgroei te verminderen en irritatie en uitslag te voorkomen. In testen toonden decelerine een daling van 30% in haar lengte en een vermindering van 16% in de haar dichtheid na 60 dagen.
  • Bluebeards Revenge Doubloon Scheerkwast. Nat scheren is genieten en zorgt voor het gladste resultaat. Een fatsoenlijke scheerkwast is een van de belangrijkste essentie, de Bluebeards Revenge Doubloon Scheerkwast zorgt voor een betaalbare keuze. Deze met hout afgewerkte scheerkwast wordt geleverd met een goud logo van The Bluebeards Revenge.
  • Bluebeards Revenge Roll-on Deodorant. Doordrenkt met de moderne, klassieke mannelijke geur van de Bluebeards Revenge. Houdt je koel en laat je goed ruiken met een eco-warrior geweten.
BlueBeards Deluxe Kit heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
BlueBeards Deluxe Kit


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Binnen 1/2 werkdagen bezorgd

Laatst bekeken items