opc_loader

Wensenlijst

Merken
Gastenboek
Geen reacties geplaatst

Keramax treatment

Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1

Kis Keramax Treatment bestellen

Bent u op zoek naar een webshop waar u de beste professionele kappersproducten kunt bestellen? Dan bent u bij dekapperswebwinkel.nl aan het juiste adres. We hebben al onze artikelen overzichtelijk voor u bij elkaar gezet in onze webshop, zodat u eenvoudig een keuze kunt maken voor de beste producten. Deze bestelt u dan veilig bij ons, waarna wij ervoor zorgen dat uw bestelling snel bij u wordt afgeleverd. Een van de topproducten uit ons assortiment is Keramax Treatment van het merk Kis. Dit is een treatment die door veel professionele kappers wordt gebruikt.

Aan de slag met Kis Keramax Treatment

Heeft u een klant in uw winkel met chemisch behandeld, droog of kroezend haar? Dan is Keramoist Treatment hier de beste oplossing voor. Dit is een treatment die ervoor zorgt dat de vochtigheidsgraad in het haar weer hersteld wordt, maar die daarbij ook de elasticiteit van het haar verbetert. Dit is ook een product dat heel eenvoudig uit te spoelen is. Met andere woorden: dit is een product dat u prima in uw kapperszaak kunt gebruiken. We geven u graag advies over de producten die wij in onze webshop verkopen. Neem hier dan ook gewoon even vrijblijvend contact over op met ons om uw vragen te stellen.

Keramax Treatment van Kis

We vinden het belangrijk om onze klanten de beste producten en service te kunnen bieden. We hebben alle producten in ons assortiment met grote zorg bij elkaar gezocht. Neem dan ook eens een kijkje in ons assortiment om te zien wat wij allemaal verkopen op het gebied van shampoos en treatments, maar ook andere artikelen die u in uw kapperszaak kunt gebruiken. Als u bij ons een bestelling maakt, kunt u deze afrekenen in onze beveiligde omgeving. Wij zorgen er dan voor dat de door u bestelde producten zo snel mogelijk bij u worden afgeleverd.