opc_loader

Wensenlijst

Merken
Gastenboek
Geen reacties geplaatst

Keramoist shampoo

Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1

Kis Keramoist shampoo online bestellen

Bent u op zoek naar een goede, vochtinbrengende shampoo die u bij uw kapperszaak kunt gebruiken? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van dekapperswebwinkel.nl. Deze shampoo behoort tot de beste shampoos die er op dit gebied te krijgen zijn. De shampoo is superhydraterend, maakt het haar van uw klanten zacht en perfect handelbaar en is geheel kleurveilig. Dit is een shampoo die u dan ook zonder zorgen in uw kapsalon kunt gebruiken. De shampoo is daarbij ook nog eens sulfaat- en parabeenvrij. Wilt u meer weten over deze shampoo? Neem dan even contact met ons op om al uw vragen hierover aan ons te stellen.

Aan de slag met Kis Keramoist shampoo

Op het gebied van vochtinbrengende shampoo is Kis Keramoist uw beste keuze. Dit is een shampoo die u kunt gebruiken voor zowel gepermanent, gekleurd als droog haar. Het is een shampoo die zorgt voor een milde reiniging, waarbij dan ook nog vocht wordt ingebracht. Daarnaast zorgt de shampoo er ook voor dat de kleur van het haar behouden blijft. Kis Keramoist shampoo is een product dat zorgt voor een perfecte verzorging van het haar van uw klanten, maar dat u daarbij natuurlijk ook prima zelf kunt gebruiken. Deze shampoo is een perfecte keuze als u een professionele shampoo zoekt, net als de andere producten van het merk Kis.

Meer weten over Keramoist shampoo?

Met de Keramoist shampoo van Kis weet u zeker dat u een shampoo in huis haalt die u zonder voorbehoud kunt gebruiken. U bestelt deze shampoo heel eenvoudig bij dekapperswebwinkel.nl. We hebben onze webshop dusdanig ingericht dat u snel het product vindt dat u nodig heeft. U kunt natuurlijk ook altijd even met ons bellen of mailen om uw vragen te stellen. We geven u graag advies over welke shampoo en andere kappersproducten u bij uw kapsalon het beste kunt gebtuiken.