opc_loader

Wensenlijst

Merken
Gastenboek
Geen reacties geplaatst

Kis keramousse

De beste mousse voor uw kapperszaak

Bent u op zoek naar een goede mousse, die zorgt voor versteviging en conditionerende effecten? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. We hebben in het assortiment van dekapperswebwinkel.nl namelijk Kis Keramousse voor u klaarstaan. Dit is een professionele mousse die over de hele wereld door kappers wordt gebruikt. Een mousse die sterk geconcentreerd is en die zorgt voor een medium versteviging. Daarbij heeft deze mousse ook conditionerende effecten voor nog meer verzorging van het haar van uw klanten. Het is een mousse die body en glans geeft aan alle verschillende haartypes.

Kis Mousse online bestellen

Bij ons kunt u Keramousse van Kis heel eenvoudig online bestellen. Dit is een mousse die u prima kunt gebruiken bij haar met een permanent. De mousse accentueert de krullen en controleert deze ook. Ook bij watergolven en brushing kan deze mousse prima worden gebruikt. Met andere woorden, een veelzijdige mousse die in geen enkele kapperszaak zal misstaan. Het geeft het haar de verzorging die het nodig heeft. We vertellen u graag meer over dit product indien u hier vragen over heeft. U kunt hier altijd even contact over opnemen met ons, via de telefoon of de mail.

Eenvoudig Kis Mousse kopen

We hebben onze webshop dusdanig ingericht dat u hier eenvoudig en veilig een bestelling kunt maken. Gewoon even kiezen welk product u precies wilt kopen en aan de hand hiervan de gewenste producten in het winkelmandje stoppen. Wij zorgen er dan voor dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis heeft. Als de totaalprijs van uw bestelling boven de 15 euro uitkomt, dan hoeft u hier verder geen verzendkosten over te betalen. We raden u dan ook aan om gewoon even in ons assortiment te kijken of er naast Keramousse van Kis nog meer producten voor u klaarstaan. We hebben ons assortiment met grote zorg bij elkaar gezocht, zodat u hier altijd de best mogelijke producten vandaan kunt halen.