opc_loader

Wensenlijst

Merken
Gastenboek
Geen reacties geplaatst

Kis no yellow shampoo

Online Kis No Yellow shampoo bestellen

Bij dekapperswebwinkel.nl bent u aan het juiste adres voor professionele producten om in uw kapperszaak te gebruiken. We hebben de beste merken op dit gebied voor u bij elkaar gezocht, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een product in huis haalt dat u zonder voorbehoud kunt gebruiken in uw zaak. We verkopen onder andere de producten van het welbekende merk Kis. Dit is een merk dat onder andere Kis No Yellow shampoo op de markt brengt. Dit is een shampoo die ervoor zorgt dat er na het blonderen geen gele kleur meer in het haar achterblijft.

Aan de slag met Kis No Yellow shampoo

Heeft u het haar van een uw klanten geblondeerd? Dan weet u ongetwijfeld dat het mogelijk is dat hier dan nog gele tinten bij achterblijven. De Kis No Yellow shampoo 500 ml of Kis No Yellow shampoo 1000 ml zorgen ervoor dat u zich hier geen zorgen meer over hoeft te maken. Dit is namelijk shampoo die ervoor zorgt dat deze tinten helemaal verdwijnen. De shampoo zorgt voor een mooie, assige tint, die het blonderen helemaal afmaakt! Het is een shampoo die daarbij ook bij highlights prima te gebruiken is. Het is een shampoo die is gebruikt van de beste materialen, daar hoeft u zich zodoende geen zorgen over te maken!

Meer weten over onze producten?

Als u meer wilt weten over onze shampoos en andere kappersproducten, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We vertellen u graag meer over de Kis No Yellow shampoo 500 ml of Kis No Yellow shampoo 1000 ml. Dit zijn producten die in geen enkele kapperszaak zouden misstaan. Als u deze artikelen bij ons bestelt, dan zorgen wij ervoor dat ze zo snel mogelijk bij u worden afgeleverd. U kunt er daarnaast ook op rekenen dat wij uw bestelling gratis voor u verzenden indien uw totaalbedrag boven de 15 euro uitkomt.