opc_loader

Wensenlijst

Merken
Gastenboek
Geen reacties geplaatst

Kis zilvershampoo

Kis No Yellow Zilvershampoo bestellen

Bent u op zoek naar een goede, professionele shampoo om bij uw werk te gebruiken? Dan bent u bij dekapperswebwinkel.nl aan het juiste adres. We hebben in ons uitgebreide assortiment namelijk Kis zilvershampoo klaarstaan, die u zonder voorbehoud in uw kapperszaak kunt gebruiken. Dit is shampoo van hoge kwaliteit, gemaakt van de beste grondstoffen. Het is dan ook een shampoo waar u goede resultaten mee behaalt. Kis shampoo zilver is een intense zilvershampoo. Heeft u een klant geblondeerd? Dan zorgt deze shampoo ervoor dat de laatste restjes gele kleur helemaal weg worden gehaald.

Aan de slag met Kis no yellow zilvershampoo

De Kis zilvershampoo is er helemaal op ontwikkeld om te gebruiken na het blonderen van haar. Er kan dan een gele kleur achterblijven in het haar, wat u natuurlijk niet wilt! Vandaar ook dat we deze shampoo hiervoor aanraden. Deze zorgt er namelijk voor dat het laatste restje geel ook wordt verwijderd. Zo heb je met Kis no yellow zilvershampoo een echt goed resultaat. Het is een verhelderende shampoo voor zowel grijs als lichtblond haar. Deze zorgt daarbij ook nog eens voor een koele tint. Meer weten over deze shampoo? U kunt dan altijd even contact met ons opnemen om uw vragen hierover aan ons te stellen.

Meer weten over Kis shampoo zilver?

Er zijn meerdere soorten shampoo te krijgen van het merk Kis. Dit is een topmerk als het aankomt op professionele shampoo die u altijd kunt gebruiken in uw kapsalon. Uiteraard is het ook een shampoo die perfect geschikt is als u een keer thuis met blonderen aan de slag gaat. We staan klaar om u advies te geven over Kis shampoo zilver. Als u daarna bij ons een bestelling maakt, zorgen wij dat u de shampoo zo snel mogelijk in huis heeft. Wij verkopen professionele kappersproducten van de beste merken. Indien u een bestelling maakt van meer dan 15 euro, krijgt u uw bestelling zonder verzendkosten opgestuurd.