opc_loader

Wensenlijst

L'Oréal Colorfulhair 90ml

18,43
L'oreal Colorfulhair 90ml
Zet op wensenlijst

Wat is het?

L’Oréal Professional Colorful Hair is een semi-permanente kleuring met prachtig kleurrijke tonen die vele hoofden zal laten draaien!

De L’Oréal Proffesional Colorful Hair is een profesionnele haarverf voor alle haartypes. Deze lijn is speciaal ontwikkeld om de kleur waar je altijd al van droomde werkelijkheid te laten worden. De lijn bestaat uit verschillende vibrante kleuren waarmee je gemakkelijk je haar een felle kleur geeft. Ook kun je de kleuren mixen met de Crystel Clear tonen waarmee je de intensiteit van de kleuren kunt verminderen. Op deze manier bereik je prachtige pastelkleuren. Door deze oneindige mogelijkheden kun je duizenden kleuren creëren in een handomdraai. De Colorful Hair haarverf bevat geen ammoniak. Als gevolg hiervan is de kleurbehandeling met deze haarverf aanzienlijk minder schadelijk dan een behandeling met een andere haarkleuring. Je haar heeft er nog nooit zo gezond en sterk uit gezien na een kleurbehandeling!

De kleuren blijven tot wel 15 wasbeurten aanwezig, variërend van het type kleur of gekozen effect en de conditie van het haar.  Let op: Deze verf is niet geschikt voor grijsdekking.

Hoe te gebruiken?

Let op, een haarkleuringsproduct kan een allergische reactie geven, doe daarom altijd voor de behandeling een huidtest om te zien of het product een reactie opwekt. Lees ook altijd de bijsluiter voor gebruik. 

Gebruik altijd wegwerp handschoentjes bij de behandeling met de L'Oréal Professionnel Colorful Hair Haarverf. Breng de verf aan met een verfkwast en breng het als eerste aan op de aanzet van het ongewassen haar waarna je naar beneden werkt. Laat het product intrekken, de gemiddelde inwerktijd van deze haarverf is 20 minuten. Spoel vervolgens het haar goed uit zodat de verf helemaal uit het haar verwijderd is. Was vervolgens het haar met een colour shampoo en een colour conditioner. 

Wat is het effect?

Na gebruik van de L'Oréal Professionel Colourful Hair Haarverf krijgt je haar een prachtig unieke haarkleur. De verf zorgt voor bescherming en versterking van het haar en voorziet je lokken van een waanzinnige glans. 

  • Voor alle haartypes
  • Semi-permanente kleuring
  • Oneindige mogelijkheden
  • Diepe, vibrante kleuropties
  • Versterkt en verbetert
  • Niet schadelijk
L'Oréal Colorfulhair 90ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
L'Oréal Colorfulhair 90ml


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Binnen 1/2 werkdagen bezorgd

Laatst bekeken items