opc_loader

Wensenlijst

L'Oréal Inoa Supreme 60 gr

15,84
L'Oréal Inoa Supreme
Zet op wensenlijst

Wat is het?
De L'Oréal INOA Supreme haarverf is een ammoniakvrije haarverf onwikkeld voor grijs haar. Deze unieke en verzorgende haarverf zorgt voor een 6 weken durende, intensieve hydratatie en verzorging. De formule is ontwikkeld zonder ammoniak waardoor het product minder schadelijk is voor je haar dan haarverven met ammoniak. Door het weglaten van ammoniak is de haarverf ook volledig geurloos en biedt het optimaal comfort voor de hoofdhuid. In plaats van dit schadelijke ingrediënt bevat de INOA haarverf een nieuwe technologie die olie gebruikt om de werking van de kleur te optimaliseren. Hierdoor is maar een minimale concentratie van de schadelijke ingrediënten nodig om het gewenste resultaat te verkrijgen. Deze haarverf zorgt tevens voor de perfecte grijsdekking en geeft het haar een prachtige glans. Ook zorgt de haarverf voor meer structuur en volume in het haar. Dit product zorgt voor een gemakkelijke kleuring van het haar omdat er alleen nog maar INOA oxydant aan de verf toegevoegd hoeft te worden. 
Hoewel het bekend is dat ammoniak schadelijk is voor het haar wordt het vaker wel dan niet gebruikt in de haarverf. Waarom? Ammoniak opent je haarschubben beter waardoor de verf beter doordringt in het haar en de kleur beter dekt. Echter, worden je gezonde lokken er ook droger van en kunnen je haarschubben na gebruik ook minder goed sluiten waardoor de haarpuntjes sneller kunnen slijten. Door ammoniak wordt niet alleen het haar zwakker en breekbaarder, ook zorgt dit ingrediënt ervoor dat het haar hard en broos wordt, omdat de textuur van het haar wordt verslechterd. 
Dit is waarom L'Oréal besloot om een haarverf te creëren zonder dit schadelijke ingrediënt: de INOA haarverf. Deze verf gebruikt een olie in plaats van ammoniak. Deze olie zorgt ervoor de kleurpigmenten gemakkelijker het haar kunnen binnendringen waardoor de kleuring wordt geïntensiveerd zonder het haar te beschadigen. Sterker nog, deze olie heeft juist een verzorgende werking waardoor het haar er gezonder uit gaat zien. Door het vervangen van ammoniak met de olie zorgt L'Oréal ervoor dat het kleuren van de lokken een stuk gezonder en minder schadelijk wordt. 

Hoe te gebruiken?
Lees voor gebruik altijd de bijsluiter, Johnbeerens.com kan namelijk geen garantie geven over het eindresultaat omdat ieder haartype en haarkleur anders reageert op een haarverf. Gebruik bij het verven en behandelen van het haar altijd wegwerphandschoentjes. Mix de L'Oréal INOA Haarverf in een schaaltje met een L'Oréal INOA Oxydant (Vol 10, 20 of 30). Hierbij geldt een 1 : 1 verhouding (60ml Oxydant bij 60 ml haarverf). Breng de INOA haarverf aan op droog, ongewassen haar met een verfborstel. Laat het product ongeveer 30 minuten inwerken en spoel het vervolgens grondig uit. Was het haar daarna twee keer met de INOA-Post Shampoo. 

Wat is het effect?
De L'Oréal INOA Supreme Haarverf zorgt ervoor dat het haar een oneindig kleurvermogen krijgt met een sublieme glans. Daarnaast blijft het comfortabel voor de hoofdhuid en zorgt het voor een intensieve hydratatie en verzorging. 

  • Ammoniakvrij
  • Voor grijs haar
  • Intense verzorging
  • Hydrateert het haar
  • Geurloos
  • Comfort voor de hoofdhuid
  • Uniek Oil Delivery System technology
  • Perfecte grijsdekking
  • Prachtige glans
L'Oréal Inoa Supreme 60 gr heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
L'Oréal Inoa Supreme 60 gr


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Binnen 1/2 werkdagen bezorgd

Laatst bekeken items