opc_loader

Wensenlijst

L'Oréal Majirel Cool Cover 50ml

14,95
L'Oréal Majirel Cool cover
Zet op wensenlijst

Wat is het?

Een intense, diepe haarkleuring voor alle haartypes die je haar voorziet van een prachtige, langdurige kleur met een koele ondertoon.

De L'Oréal Professionnel Majirel Cool Cover Haarverf is een professionele haarverf geschikt om te gebruiken op alle haartypes. De Cool Cover heeft een diepe, intense dekking waardoor de haarkleur zelfs op de donkerste basis goed reflecteert. De haarkleur is langdurig waardoor het haar minder vaak geverfd hoeft te worden. Alle kleuren van de deze lijn hebben een koele ondertoon en geven je lokken een prachtige glans. 

Net als de andere producten in de Majirel-lijn is deze haarverf voorzien van een ionène en incell technologie die ervoor zorgt dat de haarverf diep de 3 haarlagen in kan dringen wat resulteert in een egale diepe kleuring. Dit zorgt voor een langdurig effect van de wortels tot aan de puntjes. Bovendien zorgt deze technologie ervoor dat het haar wordt gevoed en hersteld waardoor de schade op het haar wordt voorkomen. Als gevolg hiervan is de kleurbehandeling met deze haarverf aanzienlijk minder schadelijk dan een behandeling met een andere haarkleuring. Je haar heeft er nog nooit zo gezond en sterk uit gezien na een kleurbehandeling! 

Hoe te gebruiken?

Let op, een haarkleuringsproduct kan een allergische reactie geven, doe daarom altijd voor de behandeling een huidtest om te zien of het product een reactie opwekt. Lees ook altijd de bijsluiter voor gebruik. 

Gebruik altijd wegwerp handschoentjes bij de behandeling met de L'Oréal Professionnel Majirel Cool Cover Haarverf. Meng de verf in een verhouding van 1:1,5 met de L'Oréal Oxidatie Crème. De sterkte van de oxidatie crème is net als de inwerktijd afhankelijk van de gewenste kleur. Let op, de Majirel Cool Cover Haarverf kan niet met een Oxydant Crème worden gemengd die een hoger percentage dan 9% heeft! Breng het mengsel aan met een verfkwast en breng het als eerste aan op de aanzet van het ongewassen haar waarna je naar beneden werkt. Laat het product intrekken, de gemiddelde inwerktijd van deze haarverf is 35 minuten. Spoel vervolgens het haar goed uit zodat de verf helemaal uit het haar verwijderd is. Was vervolgens het haar met een colour shampoo en een colour conditioner. 

Wat is het effect?

De L'Oréal Professionnel Majirel Cool Cover Haarverf zorgt ervoor dat je haar een prachtige koeltonige kleur krijgt die langdurig aanhoudt. Het haar wordt voorzien van een prachtige glans en een intense verzorging waardoor je lokken levendig en gezond blijven. 

  • Alle haartypes 
  • Diepe, intense dekking
  • Koele ondertonen
  • Ionène en incell technologie
  • Versterkt en herstelt
  • Niet schadelijk
  • Geeft prachtige glans
  • Langdurige kleuring 
L'Oréal Majirel Cool Cover 50ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
L'Oréal Majirel Cool Cover 50ml


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Binnen 1/2 werkdagen bezorgd

Laatst bekeken items