opc_loader

Wensenlijst

L'Oréal Majirel Glow 50ml

16,05
L'Oréal Majirel Glow
Zet op wensenlijst

Wat is het?

Majirel Glow van L'Oréal is een permanente haarkleuring met een nieuwe technologie! Het resultaat van deze haarverf is verbluffend.

L'Oréal komt met een prachtige lijn: L'Oréal Majirel Glow. Majirel Glow is een permanente haarverf met een neutraliserend resultaat en een intense reflectie. Het haar krijgt een koele kleur en enorm veel glans. De balans tussen de pigmenten in de Majirel Glow kleuren is anders dan bij traditionele haarkleuringen. Er zit meer karakterkleur en minder natuurtint in de tube (minder diepte). Hierdoor heb je de mogelijkheid om de verf op verschillende kleurhoogtes aan te brengen (natuurhaar en reeds gekleurd haar).

Elke tint is toepasbaar op meerdere kleurhoogtes. Twijfel je tussen een licht en een donkere glow? Meng ze samen! Hoe lichter de ondergrond, hoe sterker de neutralisatie. Gebruik de intense kleuren om toe te voegen aan een traditionele Majirel kleur voor nog meer neutralisatie! Of gebruik de Majirel Cool Cover op de aanzet en een Majirel Glow kleur op de lengten en punten, voor een ultiem koel resultaat met meer diepte aan de aanzet. Kortom, eindeloos mogelijkheden met de Majirel Glow haarverf!

  • Toepasbaar op meerdere kleurhoogtes
  • Geschikt voor zowel natuurhaar als gekleurd haar
  • Meng de tinten voor een eigen palet
  • Ook geschikt om een assige glow te creëeren
  • 50% meer reflectie 
  • Het haar verhelderd vier keer meer op
  • Het haar licht tot drie tinten op
  • Het biedt ultieme neutralisatie dankzij de koele pigmenten (tot 80%)
  • Het palet bestaat uit 18 prachtige kleuren. Je hebt lichte kleuren om de gele ondergronden te neutraliseren en donkere kleuren om de oranje/rode ondergronden te neutraliseren.

De kleurstaaltjes zijn een indicatie voor eventuele glow resultaten die gemaakt kunnen worden, afhankelijk van de kleurhoogte. De resultaten kunnen verschillen afhankelijk van de diameter van het haar, de ondergrond, de oxidant en het percentage grijs haar. Let op! Meng alle lichte Glow kleuren altijd half om half met de CLEAR vanaf kleurhoogte 8 en lichter (uitzondering Light Base .01 en Light Base .02)!

L'Oréal Majirel Glow 50ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
L'Oréal Majirel Glow 50ml


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Binnen 1/2 werkdagen bezorgd

Laatst bekeken items