opc_loader

Wensenlijst

L'Oréal Majirel Mix 50ml

14,95
L'Oréal Majirel mix
Zet op wensenlijst

Wat is het?

Een professionele mengkleur dat je kan gebruiken in combinatie met andere verf van de Majirel-lijn waardoor je iedere haarverf kan transformeren tot de perfecte, persoonlijke haarkleur. 

De L'Oréal Professionnel Majimix Boost Haarverf is een professionele haarverf speciaal ontwikkeld om iedere haarverf van de Majirel-lijn te personaliseren naar je eigen perfecte haarkleur. Deze mengverf is extra effectief op mensen met witter haar waar je normaal sterker en meer haarverf voor nodig hebt. Deze mengverf kan alleen worden gebruikt in combinatie met haarverf van een Majirel- of Majirouge-lijn. Dit product is ideaal om nuances te versterken of juist te neutraliseren. Hierdoor kun je die ene haarverf net wat bewerken naar je eigen smaak. 

Net als de andere producten van de Majirel-lijn is deze haarverf verrijkt met de Ionène en incell technologie. Dit betekent dat de haarverf tijdens de behandeling het haar verzorgt en beschermt waardoor je haarvezels niet worden beschadigd. In tegenstelling tot vele andere kleurbehandelingen is deze haarverf dus niet schadelijk voor je haar. Bovendien gaat deze permanente oxidatiekleuring ongeveer 20 wasbeurten mee waardoor je kleurbehoud zeer langdurig is. Hierdoor hoef je de lokken minder vaak te behandelen en gaat je kleur langer mee. De Majimix is verkrijgbaar in 3 kleuren.

Hoe te gebruiken?

Let op, een haarkleuringsproduct kan een allergische reactie geven, doe daarom altijd voor de behandeling een huidtest om te zien of het product een reactie opwekt. Lees ook altijd de bijsluiter voor gebruik. Wij raden af om dit product te gebruik op een gevoelige, geïrriteerde of beschadigde hoofdhuid. 

Draag altijd geschikte vinyl-nitril wegwerphandschoenen tijdens het bereiden, aanbrengen en uitspoelen van de L'Oréal Professionnel Majimix Boost Haarverf. Voor het verven van je haar met dit product heb je 3 elementen nodig: de Majimix Boost in de gewenste kleur, een Majirel of Majirouge haarverf en een L'Oréal Oxydant Crème (gebruik in combinatie met die product nooit een oxydant hoger dan 30 vol = 9%). Houd de volgende verhouding aan bij het mengen:

Majimix Boost: 1/4 tube = 12.5ml
Majirel of Majiourge: 1 tube = 50ml
Oxydant Crème (6% of 9%): 75ml
Breng het mengsel aan met een verfkwast op droog, ongewassen haar en werk vanaf de aanzet naar beneden. De totale inwerktijd van deze verf is 35 minuten, maar dit kan minder worden afhankelijk van de gewenste sterkte van de verkleuring. Na de inwerktijd, grondig doch zorgvuldig laten emulgeren met een klein beetje warm water. Spoel vervolgens alles goed uit tot het water helder is. Was vervolgens je haar met een kleurshampoo en conditioner.

Wat is het effect?

De L'Oréal Professionnel Majimix Boost Haarverf zorgt ervoor dat je iedere haarverf van de Majirel of Majirouge lijn kan personaliseren naar jouw gewenste kleur waardoor je langduring van je prachtige nieuwe haarkleur kan genieten met een onwaarschijnlijke glans. 

  • Mengverf
  • Speciaal voor witter haar
  • Personaliseer verf
  • Voor Majirel-lijn
  • Versterken of neutraliseren nuances
  • Verrijkt met Ionène en incell technologie
  • Langdurig 
  • Versterkt en voedt 
  • Beschermt haar
  • Prachtige glans
L'Oréal Majirel Mix 50ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
L'Oréal Majirel Mix 50ml


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Binnen 1/2 werkdagen bezorgd

Laatst bekeken items