opc_loader

Wensenlijst

L'Oréal Majirouge 50ml

18,35
L'Oréal Majirouge
Zet op wensenlijst

Wat is het?

Een professionele haarkleuring ontworpen om egale, langdurige rood en koper tonen te creëren op ieder haartype zonder dat het haar wordt beschadigd. 

De L'Oréal Majirouge is een professionele haarverf voor alle haartypes die speciaal is ontwikkeld om rode of koperachtige tinten te creëren. De haarkleuring is langhoudend en permanent, voorzien met een superieure kleurvastheid waardoor je geen zorgen hoeft te maken over eventuele vervagingen. De haarverf is egaal en extreem dekkend met een tot 100% dekking op wit haar. Bovendien is dit product verrijkt met een ionène en incell technologie die ervoor zorgen dat je natuurlijke haar tijdens de kleuring wordt beschermt. Bovendien geeft deze technologie je haar een waanzinnige glans en beschermt de bovenste laag van je haar. Daarnaast zorgt het ervoor dat je haar van binnenuit wordt versterkt en hersteld waardoor breekbaar en poreus haar verleden tijd is. De ionène en incell technologie zorgt er dus, in tegenstelling tot andere haarverven, voor dat je haar tijdens de kleurbehandeling wordt versterkt en gevoed waardoor je lokken gezonder en sterker dan ooit worden. De Majirouge-lijn geeft dus niet alleen je haarkleur een intense boost, maar zorgt er ook voor dat je haar door de behandeling niet wordt aangetast. 

Hoe te gebruiken?

Lees voor gebruik van de L'Oréal Majirouge altijd de gebruiksaanwijzing goed door. Gebruik altijd plastic wegwerp handschoentjes wanneer je het haar gaat behandelen met haarverf. Meng de Majirouge haarverf met de L'Oréal Oxidatiecrème (verkgrijgbaar in 6%, 9% en 12%) in de verhouding 1:1.5. De sterkte van je oxidatiecrème en de inwerktijd van het mengsel zijn afhankelijk van het gewenste kleurresultaat. De gebruikelijke inwerktijd van deze haarverf is 35 minuutjes. Spoel na het inwerken je haar grondig uit en was het na met een kleurshampoo.

Wat is het effect?

De L'Oréal Majirouge zorgt ervoor dat je haar voorzien wordt van een prachtige rood of koper kleur die langdurig en egaal aanhoudt. In tegenstelling tot andere haarverven, wordt je haar verzorgd en hersteld waardoor poreus en breekbaar haar wordt voorkomen. Dit resulteert in een prachtige levendige look met een waanzinnige glans.

  • Voor rood, koper tinten
  • Alle haartypes
  • Verzorgt en herstelt
  • Maakt haar sterk
  • Ionène en incell technologie
  • 100% dekking op wit haar
  • Intense kleuring
  • Gezond en sterk haar
  • Voorkomt breekbaar en poreus haar
L'Oréal Majirouge 50ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
L'Oréal Majirouge 50ml


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Binnen 1/2 werkdagen bezorgd

Laatst bekeken items