opc_loader

Wensenlijst

Schwarzkopf BM Colors Bleach & Tone 60ml

12,42
Bleach en tone
Zet op wensenlijst

Wat is het?
De Schwarzkopf Blond Me Bleach & Tone is een additief voor ontkleuren en toning één stap en is geschikt voor basis 3 tot 7. De Schwarzkopf Blond Me Bleach & Tone heeft een neutraliserende werking voor opkomende warmte voor een rosé pasteleffect. Met de Schwarzkopf Blond Me Bleach & Tone is het mogelijk om voor een intense of zachte mix te kiezen. De intense mix is geschikt voor basis 4 en donkerder of voor pasteleffecten op basis 6 en lichter. De zachte mix is voor zachte blonde kleureffecten op een medium tot lichte basis 5 en lichter. De Schwarzkopf Blond Me Bleach & Tone zorgt ook voor en lang houdbare kleur. 

Hoe te gebruiken?
Het is niet geschikt voor lichtblond of reeds ontkleurd haar. De Schwarzkopf Blond Me Bleach & Tone dient gemengd te worden met BlondMe Bond Enforcing Premium Lightener 9+. Breng de Schwarzkopf Blond Me Bleach & Tone aan op droog, ongewassen haar. Vermijd tijdens het aanbrengen van de Schwarzkopf Blond Me Bleach & Tone contact met de hoofdhuid. Laat het 30-45 minuten inwerken en vermijd extra warmte. 

Wat is het effect?
De Schwarzkopf Blond Me Bleach & Tone zorgt ervoor dat het haar tot 8 tinten is opgelicht en is voorzien van een prachtige glans.

  • Neutraliserende werking 
  • Lang houdbare kleur 
  • Flexibel om te mengen
Schwarzkopf BM Colors Bleach & Tone 60ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Schwarzkopf BM Colors Bleach & Tone 60ml


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Binnen 1/2 werkdagen bezorgd

Laatst bekeken items