opc_loader

Wensenlijst

Schwarzkopf BM Colors Hi-Lighting 60ml

12,42
hi lighting
Zet op wensenlijst

Wat is het?
De Schwarzkopf Blond Me hi-lighting is een highlightcréme die tot 5 tinten kan oplichten en geschikt is voor ongekleurd haar met een niveau van 4-0 of lichter en gekleurd haar met niveau van 6-0 of lichter. Gebruik het product niet op lichtblond of opgelicht haar. De Schwarzkopf Blond Me Hi-Lighting is verkrijgbaar in twee varianten. Het is verkrijgbaar in de tinten Warm Gold, voor een subtiele gouden tint en in de tint Cool Rosé, voor een koel anti-geel effect. 

Hoe te gebruiken?
Breng de Schwarzkopf Blond Me Hi-Lighting aan op droog haar en was het haar vooraf niet. Meng de Schwarzkopf Blond Me Hi-Lighting met de Developer in ratio van 1:1. De aanbevolen Developer is 12%. Meng de producten goed met elkaar en breng de mengsel direct na de bereiding aan op het haar. Laat het product 30-45 minuten inwerken, controleer regelmatig en voeg geen extra warmte toe. Spoel na afloop het product grondig uit het haar. 

Wat is het effect?
De Schwarzkopf Blond Me Hi-Lighting zorgt voor stralende highlights en oplichtende vermogen van 5 tinten op zowel gekleurd als ongekleurd haar.

  • Highlight crème 
  • Verkijgbaar in twee tinten 
  • Geschikt voor ongekleurd haar 
  • Geschikt voor gekleurd haar
Schwarzkopf BM Colors Hi-Lighting 60ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Schwarzkopf BM Colors Hi-Lighting 60ml


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Binnen 1/2 werkdagen bezorgd

Laatst bekeken items