opc_loader

Wensenlijst

Schwarzkopf Igora Raw Essentials 60ml

14,23
Schwarzkopf raw essentials
Zet op wensenlijst

Wat is het?
Een permanente haarkleuring met ultieme grijsdekking.

Schwarzkopf Igora Royal Raw Essentials Haarverf is een permanente haarkleuring die het haar van een prachtige kleur voorziet. In deze haarverf komen verzorgende ingrediënten samen met vitamine C. Deze combinatie zorgt voor een intense kleur en een gezonde glans. Daarnaast zorgt Schwarzkopf Igora Royal Raw Essentials Haarverf voor een ultieme grijsdekking. De Igora Royal Ashy Cedar en Earthy Clay tinten zijn de nieuwe tinten van de Igora Royal kleuringen. Deze kleuren bestaan uit koele- en poederachtigebruine tonen die het haar op een subtiele egaliseert. De kleuren zorgen ervoor dat ongewenste rood en oranje ondertonen tegen worden gegaan en het haar koele- en matbruine resultaten geeft.

Hoe te gebruiken?
Meng Schwarzkopf Igora Royal Raw Essentials Haarverf met de Schwarzkopf Igora Royal Developer. Gebruik wegwerphandschoenen tijdens het aanbrengen van de verf. Breng het mengsel eerst aan op de haarpunten en in de lengten. Laat dit 15-20 minuten intrekken en breng het daarna aan op de haaraanzet. Laat het intrekken en spoel de verf daarna grondig uit.

Wat is het effect?
Schwarzkopf Igora Royal Raw Essentials Haarverf geeft het haar een intense kleur en laat het tevens glanzen waardoor het haar een gezonde uitstraling krijgt.

Let op, dit is een professioneel product. Alleen voor professioneel gebruik.

  • Permanente haarkleuring
  • Prachtige intense kleur
  • Koele bruintonen
  • Verzorgende ingrediënten
  • Ultieme grijsdekking
Schwarzkopf Igora Raw Essentials 60ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Schwarzkopf Igora Raw Essentials 60ml


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Binnen 1/2 werkdagen bezorgd

Laatst bekeken items