opc_loader

Wensenlijst

Schwarzkopf Igora Vibrance Activator Lotion 1000ml

19,27
Igora vibrance activator lotion
Zet op wensenlijst

Wat is het?
Schwarzkopf Igora Vibrance Activator Lotion is een lotion die gebruikt kan worden voor het mengen van haarverf. De lotion is uitermate geschikt om te gebruiken in combinatie met de nieuwe Schwarzkopf Igora Vibrance Haarverf om een optimaal kleurresultaat te bereiken. De mengverhouding voor de vernieuwde haarverf is 1:1. De lotion is verkrijgbaar in 4% en 1,9%. De 1,9% is uitermate geschikt voor donkere haarkleuren. De 4% is uitermate geschikt voor lichtere kleuren.

Schwarzkopf Igora Vibrance Haarverf
De vernieuwde Schwarzkopf Igora Vibrance Haarverf is een ultramoderne, hydraterende semipermanente haarverf. De vloeibare formule kan veranderen in een gel of crème voor meer gebruiksgemak. De haarkleuring gaat tot 25 wasbeurten mee en is verkrijgbaar in 68 prachtige kleuren. Het Moisture Protecting Complex met AQUAXYL-technologie helpt het haar te beschermen tijdens het semipermanente kleuringsproces. Dankzij de innovatieve technologie wordt het inwendige vochtniveau van het haar geregeld om de interne structuur van de haarvezels te stabiliseren. De alcoholvrije formule is verrijkt met Vitamine B3 en B5 waardoor het haar een mooie, levendige glans krijgt.

Hoe te gebruiken?
Lees allereerst aandachtig de bijgevoegde gebruiksaanwijzing door. Draag altijd handschoenen tijdens het gehele verfproces. Meng de Schwarzkopf Igora Vibrance Activator Lotion 4% met de gewenste kleur Schwarzkopf Igora Vibrance Haarverf. De mengverhouding voor de vernieuwde haarverf is 1:1. Verdeel de haarverf gelijkmatig over het haar en laat het 15 tot 20 minuten intrekken. Spoel het haar vervolgens grondig uit.

Wat is het effect?
De uitgebalanceerde samenstelling van de Schwarzkopf Igora Vibrance Activator Lotion zorgt ervoor dat het haar tijdens het verfproces niet beschadigd. Dankzij de unieke technologie wordt het inwendige vochtgehalte in het haar geregeld met als resultaat gestabiliseerde haarvezels.

  • Optimaal kleurresultaat
  • Activator lotion
  • Voor donkere haarkleuren
  • Bevat een speciaal verdikkingsmiddel
  • Nauwkeurige, eenvoudige en snelle toepassing
Schwarzkopf Igora Vibrance Activator Lotion 1000ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Schwarzkopf Igora Vibrance Activator Lotion 1000ml


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Binnen 1/2 werkdagen bezorgd