opc_loader

Wensenlijst

L'Oréal Steampod Creme Dik Haar 150ml

Artikelnr: E1410403
13,84
Zet op wensenlijst

Wat is het?
Een verzorgende stylingscrème als voorbereiding op de steampod die je dikke lokken tot wel 3 dagen lang pluisvrij en zijdezacht maakt. De L'Oréal Professionnel Steampod Crème Dik Haar is een verzorgende stylingscrème speciaal ontwikkeld voor mensen met dikker haar ter voorbereiding van styling met een L'Oréal Steampod. Deze crème gebruik je voor gebruik van de steampod en heeft het doel je haar te beschermen en voeden. De ingrediënten in de crème worden geactiveerd door de stoom van de steampod. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat je haar ten minste 3 dagen lang glad en pluisvrij blijft. Bovendien heeft de crème een beschermende en herstellende werking waardoor niet alleen je lokken weer gezond en zijdezacht worden, maar je haren ook beschermd worden tegen invloeden van buitenaf. Hierdoor is deze crème het ideale verzorgingsproduct voor het gebruik van de steampod. 

Hoe te gebruiken?
Breng de L'Oréal Professionnel Steampod Crème Dik Haar aan in je haar en focus hierbij voornamelijk op de gevoelige plekjes in het haar. Gebruik de L'Oréal Steampod om je haar in het gewenste model te brengen. Je hoeft dit product niet uit te spoelen. 

Wat is het effect?
Na gebruik van de L'Oréal Professionnel Steampod Crème Dik Haar zijn je dikke lokken volledig voorbereid op de styling met de steampod. Je haar blijft minimaal 3 dagen lang glad, zijdezacht en pluisvrij. 

  • Stylingscrème
  • Voor dik haar
  • Voorbereiding op Steampod
  • Beschermt en voedt
  • Langdurige gladheid
  • Bestrijding van pluis
  • Herstellende werking
  • Gezond en zijdezacht haar
L'Oréal Steampod Creme Dik Haar 150ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
L'Oréal Steampod Creme Dik Haar 150ml


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Binnen 1/2 werkdagen bezorgd

Laatst bekeken items