opc_loader

Wensenlijst

L'Oréal Tecni.Art Web

6,59
L'oreal tecni.art web
Zet op wensenlijst

Wat is het?
Een vormgevende pasta waarmee onbeperkt restylen mogelijk wordt en je gemakkelijk warrige, getextureerde en gestructureerde looks kan creëren. De L’Oreal Professionnel Tecni.Art19 Web Paste is een vormgevende pasta geschikt voor alle haartypes. De pasta geeft het haar meer definitie en maakt het gemakkelijk om gestructureerde of warrige looks te creëren. Daarnaast blijft de pasta soepel waardoor je het haar onbeperkt kunt restylen. De soepelheid van het product doet niet af aan de sterkte. De pasta is namelijk voorzien van een zeer krachtige hold (factor 5) waardoor het haar de gehele dag in model blijft. Daarnaast zorgt dit product voor een mooie natuurlijke glans en verzwaart het je lokken niet waardoor je de langdurig het perfecte kapsel hebt!

Hoe te gebruiken?
Breng een kleine hoeveelheid van de L’Oreal Professionnel Tecni.Art19 Web Paste aan op droog haar. Warm eerst het product op tussen je handpalmen en trek vervolgens je handen iets uit elkaar om de vezels uit te rekken. Werk het product met de handen door het haar voor een gestructureerd effect.

Wat is het effect?
Na gebruik van de L’Oreal Professionnel Tecni.Art19 Web Paste heeft het haar meer definitie en structuur waardoor je gemakkelijk een warrige look kan creëren. Daarnaast blijft het haar soepel waardoor je de hele dag door kun restylen zonder dat het afdoet aan de hold van het product. De pasta geeft het haar een mooie natuurlijke glans en verzwaart de lokken niet.

  • Vormgevende pasta
  • Alle haartypes
  • Onbeperkt restylen
  • Geeft meer definitie
  • Krachtige hold (factor 5)
  • Verzwaart niet
  • Mooie natuurlijke glans
  • Voor warrige, gestructureerde looks
L'Oréal Tecni.Art Web heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
L'Oréal Tecni.Art Web


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Binnen 1/2 werkdagen bezorgd

Best verkochte artikelen
15,90 14,30
Laatst bekeken items