opc_loader

Wensenlijst

Schwarzkopf OSiS Flexwax 85ml   

Artikelnr: 2256372
15,35
Zet op wensenlijst

Wat is het?
Schwarzkopf Osis+ Texture Flexwax Ultra Strong Cream Wax is een stylingproduct dat erg veelzijdig gebruikt kan worden. De wax kan gebruikt worden op alle haartypen en haarlengtes. Hierdoor is de wax gemakkelijk in gebruik voor iedereen. Dankzij de zachte textuur van de wax blijft het haar flexibel en de hele dag door kneedbaar. Schwarzkopf Osis+ Texture Flexwax Ultra Strong Cream Wax voorziet het haar van een fijne en sterke structuur. Creëer het ultieme kapsel naar wens, wat de hele dag door onder controle blijft.

​Hoe te gebruiken?
Verdeel een kleine hoeveelheid Schwarzkopf Osis+ Texture Flexwax Ultra Strong Cream Wax op de handpalmen. Stijl het haar hierna zoals gewenst door met de handen door droog haar te gaan. Het haar is de hele dag door gemakkelijk opnieuw in een model te kneden.

Wat is het effect?
Het kapsel wat gecreëerd wordt, zal op een langdurige wijze onder controle worden gehouden dankzij Schwarzkopf Osis+ Texture Flexwax Ultra Strong Cream Wax. Het haar wordt voorzien van een kneedbare, maar toch sterke structuur. Hierdoor kan er gedurende de dag het haar gemakkelijk in een nieuw model gebracht worden.

  • Voor alle haartypen en –lengtes
  • Zachte textuur
  • Houdt het haar onder controle
  • Fijne en sterke structuur
Schwarzkopf OSiS Flexwax 85ml    heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Schwarzkopf OSiS Flexwax 85ml   


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Binnen 1/2 werkdagen bezorgd

Laatst bekeken items