opc_loader

Wensenlijst

Schwarzkopf OSiS Elastic

15,35
SK Osis elastic
Zet op wensenlijst

Wat is het?
Schwarzkopf Osis+ Elastic Flexible Hold Hairspray is een fijne haarlak om het haar te voorzien van een mooie en langdurige finish. Hierdoor wordt het haar op een fatsoenlijke manier verstevigd, maar behoudt het haar beweeglijkheid door de flexibele hold. Omdat de haarlak gemakkelijk uit het haar te krijgen is, blijven er geen resten, schilfers of build-up in het haar. Schwarzkopf Osis+ Elastic Flexible Hold Hairspray  plakt niet, waardoor het haar niet verzwaard wordt. Tevens bevat de hairspray een UV-filter, waardoor het kapsel beschermd wordt tegen de schadelijke invloeden van de zon.

Hoe te gebruiken?
Stijl het haar zoals gewenst in het juiste model. Schud voor de finishing de haarlak goed voor gebruik. Houdt de bus van Schwarzkopf Osis+ Elastic Flexible Hold Hairspray op ongeveer 30 centimeter afstand van het haar. Verdeel de spray gelijkmatig over het gehele kapsel voor een stevige, flexibele finish.

Wat is het effect?
Met Schwarzkopf Osis+ Elastic Flexible Hold Hairspray worden de haren mooi onder controle gehouden maar behouden toch de beweeglijkheid dankzij de flexibele hold. Het haar wordt beschermd tegen de schadelijke invloeden van de zon dankzij de UV-filter. Tevens zullen er geen resten, schilfers of build-up in het haar achter blijven en wordt het haar niet verzwaard.

  • Mooie, langdurige finish
  • Gemakkelijk uit het haar te krijgen
  • Bevat een UV-filter
  • Verzwaart het haar niet
Schwarzkopf OSiS Elastic heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Schwarzkopf OSiS Elastic


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Binnen 1/2 werkdagen bezorgd

Best verkochte artikelen
Laatst bekeken items