opc_loader

Wensenlijst

L'Oréal SE Pro Longer Concentraat

5,92
L'oreal se pro longer concentraa
Zet op wensenlijst

Wat is het?
Een concentraat speciaal voor lang haar met verdunde punten om het haar direct te verdikken. Het L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer Concentraat dringt door in de vezel om de punten voller te maken. Het concentraat is verrijkt met Filler-A100, een molecuul wat de lengte van het haar vernieuwt en de uiteinden van binnenuit vult voor langer en dikker haar. Daarnaast bevat het concentraat aminozuren, waardoor het haar wordt vernieuwd en minder snel breekt. Dankzij de hoge concentratie Filler A100 zorgt deze formule onmiddelijk voor langdurige verdikking van de punten van het haar. Het L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer Concentraat heeft een heerlijke geur met fluweelroosachtige tonen en een sensuele ambergeur om dikte te brengen. 

Hoe te gebruiken?
Let op: dit concentraat vervangt het masker of de conditioner. Breng het concentraat aan op de punten van handdoekdroog haar. Laat het 5 minuten inwerken en spoel hierna grondig uit. Voor het optimale resultaat, combineer je het concentraat met de L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer Shampoo.

Wat is het effect?
Na gebruik van het L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer Concentraat is de lengte van het haar vernieuwd, waardoor het haar langer, dikker en minder breekbaar is. 

  • Langer en dikker haar
  • Opvullend concentraat
  • Vernieuwt het haar 
  • Directe verdikking van de punten
  • Heerlijke geur 
L'Oréal SE Pro Longer Concentraat heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
L'Oréal SE Pro Longer Concentraat


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Binnen 1/2 werkdagen bezorgd

Laatst bekeken items