opc_loader

Wensenlijst

L'Oréal SE Vitamino Conditioner

5,26
L'oreal se vitamino conditioner
Zet op wensenlijst

Wat is het?
L'Oréal Serie Expert Vitamino Color Conditioner fixeert de kleur van het haar en beschermt het zonder te verzwaren. Het product geeft een mooie glans aan de kleur van het haar. L'Oréal Serie Expert Vitamino Color Conditioner is een beschermende conditioner voor gekleurd haar. Het product bevat Polyphenolen en Reveratrol die de haarkleur beschermen tegen vervaging. Het product fixeert de kleur en beschermt het haar zonder te verzwaren en geeft glans aan de kleur van het haar. De Incell en de magnesium in de shampoo zorgen samen voor het versterken van de haarvezel. Deze nummer 1 verzorgingslijn voor gekleurd haar bevat een nieuw superingrediënt, Resveratrol, en een exclusieve nieuwe co-emulsie technologie. Hierdoor is het haar 8 weken beschermd tegen kleurvervaging en heeft het 6 keer meer glans, direct na het aanbrengen!

Hoe te gebruiken?
Breng een kleine hoeveelheid L'Oréal Serie Expert Vitamino Color Conditioner verdeeld aan over nat haar. Leg daarbij de focus op de punten van het haar. Laat het enkele minuten intreken en spoel het haar goed uit.  

Wat is het effect?
Gezond en glanzend haar dat er verzorgd uit ziet. Na het gebruik van L'Oréal Serie Expert Vitamino Color Conditioner zal het gekleurde haar weer schitteren.  

  • Kleurbescherming
  • Glansversterking
  • UV-bescherming
  • Versterkt de haarvezel
  • Beschermt tegen oxidatieve stress
L'Oréal SE Vitamino Conditioner heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
L'Oréal SE Vitamino Conditioner


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Binnen 1/2 werkdagen bezorgd

Laatst bekeken items