opc_loader

Wensenlijst

Schwarzkopf Osis BohoRebel 300ml

16,29
SK Bohorebel 300ml
Zet op wensenlijst

Wat is het?
Schwarzkopf OSiS Boho Rebel Blond is een gepigmenteerde droogshampoo voor blond haar. Deze mulitfunctionele droogshampoo kan niet alleen gebruikt woren voor het opfrissen van het haar, maar met deze spray kunnen ook diverse haarstijlen gecreëerd worden. Zoals vlechten, updo's of een perfecte blowout. Schwarzkopf OSiS Boho Rebel Blond zorgt daarnaast voor meer volume en een voller gevoel. Bovendien laat Schwarzkopf OSiS Boho Rebel Blond geen productresten achter, omdat de droogshampoo is verrijkt met rijstzetmeel. Hierdoor versmelt de Schwarzkopf OSiS Boho Rebel Blond direct met de natuurlijke haarkleur. Daarnaast zal het haar frisser aanvoelen met meer textuur en grip.

Hoe te gebruiken?
Met behulp van de Schwarzkopf Osis Boho Rebel Blond kunnen diverse haarstijlen worden gecreëerd:
Natuurlijk golvende look: breng de Schwarzkopf OSiS Boho Rebel Blond aan op droog haar. Focus hierbij op de haaraanzet. Gebruik de vingers om textuur en volume te creëren in het haar. Gebruik vervolgens een stijltang voor mooie natuurlijke golven
Blowdry: voor een zacht gevoel met volume kan de spray op vochtig haar worden aangebracht. Föhn het haar vervolgens droog en maak gebruik van een borstel. Spray vervolgens nog een kleine hoeveelheid Schwarzkopf OSiS Boho Rebel Blond op droog haar om nog meer textuur toe te voegen.
Blowout extender: voor meer volume textuur kunt u de spray op uw haaraanzet gebruiken bij droog haar, dit zorgt ook voor het verminderen van overtollige oliën. 
Vlechten: voor de moderne twist, spray op een afgewerkte vlecht en ga erdoorheen met uw vingers.
Updos: voor extra volume en grip, spray op de haaraanzet en lengten.

  • Droogshampoo
  • Rijstzetmeel
  • Diverse haarstijlen
  • Langer fris
  • Meer textuur en grip
  • Geen productresten 
Schwarzkopf Osis BohoRebel 300ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Schwarzkopf Osis BohoRebel 300ml


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Binnen 1/2 werkdagen bezorgd

Best verkochte artikelen
Laatst bekeken items