opc_loader

Wensenlijst

L'Oréal Myt Oil CH Fins Masker 200ml

Artikelnr: E1862620
22,76
Zet op wensenlijst

Wat is het?
Een ultravoedend haarmasker voor dik haar die je lokken intens voedt, glad en handelbaar maakt en de look afmaakt met een schitterende glans. Het L'Oréal Professionnel Mythic Oil Cheveux Epais Masker is een voedend haarmasker speciaal ontwikkeld voor mensen met dik haar. Dit fijne haarmasker zorgt ervoor dat jouw dikke lokken de juiste verzorging krijgen waardoor ze er nog gezonder en levendiger uitzien. Het masker zorgt voor een diepe voeding waardoor je haren worden getemd waardoor een controleerbare volume in het haar over blijft. Het product zorgt voor een zichtbare verbetering van de textuur en de handelbaarheid en voorziet het haar van een schitterende glans. De formule is verrijkt met arganolie en mirre extract wat ervoor zorgt dat de hoofdhuid wordt gekalmeerd, de dikheid van je lokken worden behouden en je lokken er weer gezond uit zien. Daarnaast zorgen deze ingrediënten ervoor dat je haar wordt gedisciplineerd en beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De fomule is vrij van parabenen en siliconen. 

Hoe te gebruiken?
Breng het L'Oréal professionnel Mythic Oil Cheveux Epais Masker aan op nat gewassen haar. Gebruik van tevoren bij voorkeur de matchende L'Oréal Professionnel Mythic Oil CH Epais Shampoo. Breng een kleine hoeveelheid van het masker aan en focus hierbij voornamelijk op de lengtes en puntjes van het haar. Verdeel het masker eventueel met een grove kam en laat het 3 tot 5 minuutjes intrekken. Spoel het vervolgens grondig uit. 

Wat is het effect?
Na gebruik van het L'Oréal Professionnel Mythic Oil Cheveux Epais Masker hebben je dikke lokken de intensieve voeding gekregen die het nodig heeft. Bovendien wordt je hoofdhuid gekalmeerd en de textuur en handelbaarheid van het haar verbeterd. Je lokken worden de gehele dag beschermd tegen schadelijke invloeden en het haar krijgt een schitterende, glanzende finish. 

  • Voor dik haar
  • Intensief voedend
  • Verrijkt met arganolie en mirre extract
  • Gezonde en levendige look
  • Verbetering textuur en handelbaarheid
  • Schitterende glans
  • Kalmeert de hoofdhuid
  • Behoudt dikheid 
  • Beschermt tegen schadelijke invloeden
  • Vrij van parabenen en siliconen
L'Oréal Myt Oil CH Fins Masker 200ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
L'Oréal Myt Oil CH Fins Masker 200ml


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Binnen 1/2 werkdagen bezorgd

Laatst bekeken items