opc_loader

Wensenlijst

L'Oréal Myt Oil Cheveux Epais Masker 200ml

Artikelnr: E1862420
22,76
Zet op wensenlijst

Wat is het?
Een lichtgewicht haarmasker voor mensen met dun tot normaal droog haar dat zorgt voor een intensieve voeding en de basis legt voor een verbazingwekkend volume. Het L'Oréal Professionnel Mythic Oil Cheveux Fins Masker is een verzorgend, lichtgewicht masker speciaal ontwikkeld voor mensen met fijn tot normaal droog haar. Het intensief voedende masker verzwaart het haar niet waardoor er niet teniet wordt gedaan het volume van je lokken. De elasticiteit van het haar wordt verbeterd waardoor het haar mooier valt en er veel gezonder uit gaat zien. Dit masker is perfect te combineren met andere producten zonder dat het te niet doet aan het volume. De formule is verrijkt met gember olie en osmanthus extract wat zorgt voor een diepgaande verzorging terwijl de elasticiteit en de vitaliteit van het haar wordt hersteld. Verder wordt de haarschacht van het haar versoepeld waardoor je prachtige levende lokken krijgt. Het masker verzacht het haar, maakt het beter handelbaar en zorgt voor een glanzende en gladde look.

Hoe te gebruiken?
Breng het L'Oréal professionnel Mythic Oil Cheveux Fins Masker aan op nat gewassen haar. Gebruik van tevoren bij voorkeur de matchende L'Oréal Professionnel Mythic Oil CH Fins Shampoo. Breng een kleine hoeveelheid van het masker aan en focus hierbij voornamelijk op de lengtes en puntjes van het haar. Verdeel het masker eventueel met een grove kam en laat het 3 tot 5 minuutjes intrekken. Spoel het vervolgens grondig uit. 

Wat is het effect?
Het L'Oréal Professionnel Mythic Oil Cheveux Fins Masker zorgt ervoor dat je haar intensief gevoed wordt waardoor je haar er weer levendig uit ziet. Door de lichte formule wordt het haar niet verzwaard en geeft het zelfs een volume boost aan je lokken. Bovendien wordt het haar verzacht en glad gemaakt voor een weerzienwekkend resultaat. 

  • Fijn tot normaal droog haar
  • Intensief voedend
  • Verzwaart niet
  • Verbetert elasticiteit en vitaliteit
  • Intens volume
  • Verrijkt met gember olie en osmanthus extract
  • Diepgaande verzorging
  • Versoepelt haarschacht 
  • Levendige lokken
  • Verzacht en maakt glad
L'Oréal Myt Oil Cheveux Epais Masker 200ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
L'Oréal Myt Oil Cheveux Epais Masker 200ml


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Binnen 1/2 werkdagen bezorgd

Laatst bekeken items