opc_loader

Wensenlijst

L'Oréal SE Blondifier Powermix shot 150ml

48,98
L'oreal powermix 150ml
Zet op wensenlijst

Wat is het?
Een intens additief voor het Blondifier Haarmasker wat verrijkt is met blauwe pigmenten waardoor koper ondertonen in warm blond haar worden geneutraliseeerd wat resulteert in een koelere coupe. De L'Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier Shot Blue is een additief wat is verrijkt met blauwe pigmenten. Het additief is ontwikkeld voor mensen met warm blond haar en heeft de functie om de ongewenste koperen tonen te neutraliseren. De blauwe pigmenten in de formule zorgen voor deze neutralisatie waardoor het warm, blonde haar een iets koelere ondertoon zal krijgen. Verder zorgen de blauwe pigmenten ervoor dat de rode of oranje gloed uit het haar verdwijnt. Doordat je dit additief mengt met het Blondifier Haarmasker is het mengsel voedend en versterkend voor het haar waardoor je het haar tegelijkertijd behandeld. Dit additief kan nooit op zichzelf behandeld worden, maar dient altijd gebruikt te worden in combinatie met het Blondifier Haarmasker.

Hoe te gebruiken?
Mix 4 pompjes van de L'Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier Shot Blue in 15 ml Blondifier Haarmasker, of gebruik 3 pompjes van het additief in elke 10 ml. Breng het mengsel aan op handdoek droog, gewassen haar. Laat het mengsel ongeveer 5 minuutjes inwerken en spoel het vervolgens grondig uit. Deze booster kan niet op zichzelf gebruikt worden en dient altijd gecombineerd te worden met het Blondifier Haarmasker. De Shot Blue 10 gr is goed voor 1 shot, de 150 ml inhoudsmaat is goed voor ongeveer 10 shots. 

Wat is het effect?
De L'Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier Shot Blue zorgt ervoor dat de kopertinten in het haar worden onderdrukt waardoor oranje en rode ondertonen worden geneutraliseerd. 

  • Additief Blondifier Haarmasker
  • Blauwe pigmenten 
  • Koele tonen 
  • Neutraliseert koper tonen
  • Vermindert oranje gloed
  • Effectief en snel 
  • In combinatie met Blondifier haarmasker 
L'Oréal SE Blondifier Powermix shot 150ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
L'Oréal SE Blondifier Powermix shot 150ml


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Binnen 1/2 werkdagen bezorgd

Laatst bekeken items