opc_loader

Wensenlijst

L'Oréal SE Powermix Base 150ml

Artikelnr: E2217300
55,84
Zet op wensenlijst

Wat is het?
L'Oréal Serie Expert Base Powermix 150ml is een haarmasker voor in de salon met geconcentreerde, pure ingredienten. L'Oréal Powermix werkt als een gepersonaliseerd masker en dient altijd gemixt te worden met de Powermix Base. L'Oréal Serie Expert Base Powermix is speciaal ontwikkeld als basis voor de powermix additieven en is mixbaar met alle additieven uit de L'Oréal Serie Expert Powermix lijn.

Hoe te gebruiken?

1. Druk op het flesje op de dosis powermix BASE te kunnen afmeten in een potje en meng het met een spatel totdat de samenstelling creme-achtig wordt.
2. Giet dezelfde dosis van de powermix base en powermix additief in een potje en meng het met een spatel totdat de samenstelling creme-achtig wordt.
3. Breng deze verzorging aan op gewassen en handdoekdroog haar. Breng het enkel aan op de gevoelige lengtes van het haar, net zoals bij een gewoon masker
4. Laat 3 minuten inwerken
5. Spoel uit.

L'Oréal Serie Expert Powermix Base Doseersysteem wordt los verkocht. Indien u het doseersysteem gebruikt, reinig deze dan na elk gebruik. Zo blijft er geen residu achter in het doseersysteem.

Wat is het effect?

  • Gepersonaliseerd haarmasker
  • Met geconcentreerde, pure ingredienten
  • Base powermix om te mixen met alle additieven
L'Oréal SE Powermix Base 150ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
L'Oréal SE Powermix Base 150ml


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Binnen 1/2 werkdagen bezorgd

Laatst bekeken items