opc_loader

Wensenlijst

Kis Perm EnergyWave 6x75ml

26,76
Kis perm energywave 6x75ml
Zet op wensenlijst
Verzendmethode
DHL Servicepunt NL:
4,75
Levertijd:
DHL Servicepunt NL

Wat is het?
De Kis Kappers Energywave is een individuele mild alkalische permanent voor vitaliteit, natuurlijke veerkracht en glans. De wave zorgt voor een gelijkmatige en energieke omvorming van normaal haar. Polymere verzorgingscomponenten egaliseren de haarstructuur en geven optimale bescherming en verzorging. Kis Kappers Energywave verbetert de doorkambaarheid van zowel nat als droog haar. Het haar wordt antistatisch en krijgt een zijdeachtige glans. Het resultaat is een volumineuze, luchtige en energieke omvorming van de aanzet tot in de punten. De Kis Kappers Energywave komt in 3 varianten, namelijk: De Energywave Nr. 0 voor gesloten, moeilijk te permanenten natuurlijk haar, de Energywave Nr. 1 voor normaal haar en de Energywave Nr. 2 voor geverfd en poreus haar.

Hoe te gebruiken?
Volg de inwerktijd van de Kis Kappers Energywave zoals deze op de verpakking van de Wave vermeld staat en houdt rekening met de 3 verschillende varianten.
Droog of donker gekleurd haar: Was het haar met Keraclean Volume Shampoo en behandel het daarna met Keramoist Treatment.
Geblondeerd of lichtergekleurd haar: Was het haar met Keraclean Volume Shampoo en behandel het vervolgens met Keraboost Infusion en Keramax Treatment. Let op: Gebruik KeraBoost Infusion als voorbehandeling. Wikkel het haar in en gebruik KeraBoost Infusion nogmaals, maar ditmaal op de wikkel.
Bevochtig de wikkels, te beginnen in de nek, met de gekozen wave vloeistof en houd rekening met het aantal omwikkelingen; hoe meer omwikkelingen, hoe vaker het haar bevochtigd moet worden.

Wat is het effect?
Met Kis Kappers Energywave is de gewenste permanent in te brengen. Het haar is beschermd, beter kambaar en heeft glans.

  • Mild alkalische permanent
  • Beschermt het haar
  • Verbetert de doorkambaarheid van het haar
  • Geeft het haar glans
Kis Perm EnergyWave 6x75ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Binnen 1/2 werkdagen bezorgd

Best verkochte artikelen
Laatst bekeken items