opc_loader

Wensenlijst

Kis Perm KeraWave 1000ml

26,98
Kis kerawave 1000ml
Zet op wensenlijst
Verzendmethode
DHL Servicepunt NL:
4,75
Levertijd:
DHL Servicepunt NL

Wat is het?
Kis Kappers Kerawave is de meest krachtige wave voor langdurige omvorming. Gewoonlijk zijn chemische omvormingsprocessen een aanslag op de kwaliteit van het haar. Kis Kappers Kerawave zorgt ervoor dat de kwaliteit van het haar behouden blijft zelfs na de meest ingrijpende behandelingen. De combinatie tussen keratine en vocht in het haar tijdens het chemische omvormingsproces geeft als resultaat een natuurlijke textuur, veerkracht, glans en bovendien een betere kambaarheid. Kis Kappers heeft het juiste product voor elk haartype met altijd een betrouwbaar resultaat. De Kis Kappers Kerawave is verkrijgbaar in 3 varianten, namelijk: Kis Kappers Kerawave-nr. 0 voor gesloten, moeilijk te permanenten haar, Kis Kappers Kerawave-nr. 1 voor normaal haar en de Kis Kappers Kerawave-nr. 2 voor geverfd en poreus haar.

Hoe te gebruiken?
De Kis Kappers Kerawave moet bij gebruik op droog en donker haar op een andere manier gebruikt worden dan bij gebruik op geblondeerd of lichtgekleurd haar met 9-12%.
Droog of donker gekleurd haar: was het haar met de KeraClean Volume Shampoo en behandel het haar vervolgens met de KeraMoist Treatment.
Geblondeerd of lichtgekleurd haar met 9-12%: was het haar met de KeraClean Volume Shampoo en behandel het haar vervolgens met de KeraBoost Infusion en de KeraMax Treatment.

Wat is het effect?
Dankzij de unieke formule van de Kis Kappers Kerawave-nr. 0 blijft de kwaliteit van het haar behouden zelfs na de meest ingrijpende chemische behandeling. Het haar heeft vanaf de aanzet tot in de punten een uitgebalanceerde krulvorming.

  • Behoudt de kwaliteit
  • Geschikt voor elk haartype
  • Betrouwbaar resultaat
  • Natuurlijke textuur als resultaat
Kis Perm KeraWave 1000ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Binnen 1/2 werkdagen bezorgd

Best verkochte artikelen
Laatst bekeken items