opc_loader

Wensenlijst

Kis Perm NeutraWave

13,56
Kis perm neutrawave
Zet op wensenlijst
Verzendmethode
DHL Servicepunt NL:
4,75
Levertijd:
DHL Servicepunt NL

Wat is het?
De Kis Neutrawave is een 1-component neutrale wave met cysteïne voor een harmonische en verzorgende omvorming. De lage pH-waarde staat garant voor een optimale haarkwaliteit. Een uitgebalanceerd complex van kationische polymeren en keratine derivaten beschermt het haar, verbeterd de kambaarheid en geeft glans. Het resultaat is een veerkrachtige, lang houdbare omvorming. De Kis Neutrawave komt in 3 varianten, namelijk: De Neutrawave 0 voor gesloten, moeilijk te permanenten natuurlijk haar, de Neutrawave 1 voor normaal haar en de Neutrawave 2 voor geverfd en poreus haar.

Hoe te gebruiken?
Volg de inwerktijd van de Kis Neutrawave zoals deze op de verpakking van de Wave vermeld staat en houdt rekening met de 3 verschillende varianten.
Droog of donker gekleurd haar: Was het haar met Keraclean Volume Shampoo en behandel het daarna met Keramoist Treatment.
Geblondeerd of lichtergekleurd haar: Was het haar met Keraclean Volume Shampoo en behandel het vervolgens met Keraboost Infusion en Keramax Treatment. Let op: Gebruik KeraBoost Infusion als voorbehandeling. Wikkel het haar in en gebruik KeraBoost Infusion nogmaals, maar ditmaal op de wikkel.

Wat is het effect?
Met Kis Neutrawave is de gewenste permanent in te brengen. Het haar is beschermd, beter kambaar en heeft glans.

  • Neutrale permanent
  • Bschermt het haar
  • Verbetert de kambaarheid van het haar
  • Geeft het haar glans
Kis Perm NeutraWave heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Binnen 1/2 werkdagen bezorgd

Best verkochte artikelen
Laatst bekeken items