opc_loader

Wensenlijst

L'Oréal Interphase Natural Hair 1

Artikelnr: E0799002
28,42
Zet op wensenlijst

Wat is het?
De L'Oréal Interphase - C kit bevat alle benodigheden om de interne haarstructuur weer op te bouwen. Deze kit is voldoende voor 1 behandeling en bestaat uit 3 fasen. 
Fase A: De reductie 
Fase B: De verzorgende fase 
Fase C: De fixatie
De exclusieve formule Inter-Phase C gaat nog een stap verder bij de wederopbouw van de interne haarstructuur, juist op die delen waar het haar gevoelig is. De verzorgende tussenfase met aminozuren en ceramide bouwt de haarvezel op en versterkt de interne haarstructuur. Tussen de reductie en de fixatie, het moment waarop het haar het meest ontvankelijk is, geeft de verzorgende fase zijn actieve bestanddelen af. 
De versterkende ceramide dringt diep door en hecht zich voor langere tijd in de haarvezel om de interne structuur van het haar te verstevigen. De aminozuren geven het haar de noodzakelijke proteine elementen. 

Hoe te gebruiken?
Wikkel de permanent in op gewassen en handdoekdroog haar. Draag hierbij geschikte handschoenen; bij voorkeur wegwerphandschoenen. Bij gevoelig haar voorbehandelen met Prefison.
Pas de reductor toe, driemaal achtereenvolgens over de wikkels. Laten inwerken onder een mutsje of folie zonder extra warmte.

  • Inwerktijd: Natuurhaar, fijn natuurhaar en hard natuurhaar: 15 minuten
  • Gekleurd haar, gevoelig haar; fijn gevoelig haar en zeer gevoelig haar: 10 minuten.

Zorgvuldig uitspoelen en goed handdoekdroog maken.
Pas de gehele hoeveelheid van de verzorgende fase toe. Op alle wikkels slecht een passage. 5 minuten laten inwerken,zonder af te dekken. Geen warmte toevoegen , niet uitspoelen. Let op: voor het opbrengen van de fixatie, de wikkels zorgvuldig handdoekdroog maken met behulp van een handdoek.
Pas de gehele fixatie toe en wacht 5 minuten alvorens uit te wikkelen. De punten licht doorkneden. De fixatie opschuimen. 
Zorgvuldig uitspoelen.

Wat is het effect?
Het haar is sterker en heeft meer weerstand. De krullen blijven bovendien langer stevig. 

L'Oréal Interphase Natural Hair 1 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
L'Oréal Interphase Natural Hair 1


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Binnen 1/2 werkdagen bezorgd

Best verkochte artikelen
Laatst bekeken items