opc_loader

Wensenlijst

L'Oréal Professionnel Myt Oil CH Fins Shampoo 250ml

Artikelnr: E1860620
17,24
Zet op wensenlijst

Wat is het?
Een fijne, lichtgewicht shampoo voor fijn tot normaal haar die je droge lokken reinigt en de veerkracht en body waarborgt. De L'Oréal Professionnel Mythic Oil Cheveux Fins Shampoo is een verzorgende, lichtgewicht shampoo speciaal ontiwkkeld voor mensen met fijn tot normaal, droog haar. Deze shampoo wast je haar grondig op een milde manier. Door de lichtgewicht formule voorkomt deze shampoo onnodige verzwaring waardoor je luchtige lokken behouden blijven. Door de intense hydratatie en de verbetering van de elasticiteit van je haren is deze shampoo ideaal voor de perfecte verzorging. De formule van de shampoo is verrijkt met gember olie en osmanthus extract wat ervoor zorgt dat de elasticiteit en de vitaliteit van het haar worden hersteld terwijl je lokken een intense diepgaande verzorging ondergaan waardoor de haarschacht wordt versoepeld. Door gebruik van deze shampoo ziet je haar er binnen no time weer glanzend en gezond uit!

Hoe te gebruiken?
Breng de L'Oréal Professionnel Mythic Oil Cheveux Fins Shampoo aan op nat haar. Neem een hoeveelheid van 1 of 2 nootjes shampoo in je hand en wrijf je handen langzaam over elkaar zodat het gaat emulseren. Verdeel de shampoo gelijkmatig over je haren en masseer het vervolgens in met circulerende bewegingen. Spoel het vervolgens goed uit. 

Wat is het effect?
Door de L'Oréal Professionnel Mythic Oil Cheveux Fins Shampoo ziet het haar er weer glanzend en gezond uit. Je haar wordt op een grondige maar milde wijze gereinigd en intens gehydrateerd zonder dat de lokken worden verzwaard. Door de versoepeling van de haarschacht en de verbetering van de elasticiteit en vitaliteit zien de haren er weer bewegelijk en levend uit. 

  • Voor fijn tot normaal, droog haar
  • Verzorgt
  • Lichtgewicht formule
  • Intense hydratatie
  • Verbeterde elasticiteit en vitaliteit
  • Herstelt 
  • Versoepeling van de haarschacht
  • Verrijkt met gember olie en osmanthus extract
  • Verzwaart niet
L'Oréal Professionnel Myt Oil CH Fins Shampoo 250ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
L'Oréal Professionnel Myt Oil CH Fins Shampoo 250ml


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Binnen 1/2 werkdagen bezorgd