opc_loader

Wensenlijst

L'Oréal SE Pro Longer Shampoo

14,11
L'oreal se pro longer shampoo
Zet op wensenlijst

Wat is het?
Een shampoo speciaal voor lang haar met verdunde punten om het haar weer langer, dikker en sterker te maken. De L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer Shampoo is de eerste professionele shampoo die de lengte van het haar dikker maakt. De shampoo is verrijkt met Filler-A100, een molecuul wat de lengte van het haar vernieuwt en de uiteinden van binnenuit vult voor langer en dikker haar. Daarnaast bevat de shampoo aminozuren, waardoor het haar wordt vernieuwd en minder snel breekt. De L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer Shampoo heeft een heerlijke geur met fluweelroosachtige tonen en een sensuele ambergeur om dikte te brengen. 

Hoe te gebruiken?
Breng de gewenste hoeveelheid van de L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer Shampoo aan en masseer dit goed in op de hoofdhuid en lengtes van het haar zodat het gaat schuimen. Spoel het goed uit en herhaal het proces om het haar optimaal te verzorgen. Voor het beste resultaat, gebruik de shampoo in combinatie met de L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer Conditioner.

Wat is het effect?
Na gebruik van de L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer Shampoo is de lengte van het haar vernieuwd, waardoor het haar langer, dikker en minder breekbaar is. 

  • Langer en dikker haar
  • Vernieuwt de lengte 
  • Het haar breekt minder snel
  • Aminozuren 
  • Filler-A100 voor langer haar 
  • Heerlijke geur 
L'Oréal SE Pro Longer Shampoo heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
L'Oréal SE Pro Longer Shampoo


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Binnen 1/2 werkdagen bezorgd

Laatst bekeken items