opc_loader

Wensenlijst

Smartbond Step 2-PRE-Shampoo 500ml

Artikelnr: E2297700
119,79
Zet op wensenlijst

Wat is het?
Een voorbereidende en beschermende pre-shampoo die klaar maakt voor het wassen van pas gekleurd of onkleurd haar zonder dat de nieuwe kleur wordt aangetast. De L'Oréal Professionnel Smartbond Step 2 Pre-Shampoo is een professionele pre-shampoo speciaal ontwikkeld voor pas gekleurd of ontkleurd haar wat vervolgens gewassen moet worden. Door de chemische handelingen kan het haar een flinke opdonder krijgen, waardoor het verstandig is om je haar zo goed mogelijk te verzorgen. De Smartbond lijn van L'Oréal zorgt ervoor dat het haar zo goed mogelijk beschermt en voorbereid is voor deze schadelijke behandelingen. Step 2 is een pre-shampoo wat je gebruikt als je haar net geverft is en vervolgens gewassen moet worden. De pre-shampoo zorgt voor een intens kleurbehoud terwijl het haar verder blijft beschermen en voorbereiden op de behandelingen. De pre-shampoo werkt tevens voedend en dringt diep tot de kern van iedere haarvezel voor het optimale resultaat. 

Hoe te gebruiken? 
Het systeem bestaat uit 3 onderdelen waarvan de eerste 2 vaak in de salon worden uitvoerd, gevolgd met de 3e stap die altijd thuis wordt gedaan. De l'Oréal Professionnel Smartbond Step 2 Pre-Shampoo is de tweede van de drie stappen en dient te worden gebruikt na het verven en voor het wassen van de haren. Na gebruik van Step1 Additive, ga verder met de L'Oréal Professionnel Smartbond Step 2 Pre-Shampoo. Afhankelijk van de lengte en haardikte, breng 4 tot 8 pompjes van de pre-shampoo aan op het haar vanaf de aanzet tot aan de puntjes. Kam het haar eenmaal goed door om het product gelijkmatig te verdelen. Laat vervolgens het product ongeveer 10 minuutjes intrekken op kamertemperatuur. Spoel het haar goed uit en ga verder met step 3. 

Wat is het effect?
De L'Oréal Professionnel Smartbond Step 2 Pre-Shampoo zorgt ervoor dat je het haar op een veilige manier kan wassen zonder het pas gekleurde of ontkleurde haar onmiddelijk door de shampoo aan te laten tasten. 

  • Pre-shamoo
  • Chemisch behandeld haar
  • Beschermt
  • Versterkt
  • Bereidt het haar voor
  • Dringt diep tot de kern
  • Haarkuur
  • Verzorgt 
  • Professioneel getest
  • 100 jaar wetenschappelijke kennis
Smartbond Step 2-PRE-Shampoo 500ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Smartbond Step 2-PRE-Shampoo 500ml


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Binnen 1/2 werkdagen bezorgd

Laatst bekeken items