opc_loader

Wensenlijst

Schwarzkopf BC Scalp Detox Treatment 100ml

Artikelnr: 2199070
16,29
Zet op wensenlijst

Wat is het?
Schwarzkopf Bonacure Scalp Detox Treatment is speciaal ontwikkeld voor het detoxen, ofwel ontgiften, van de hoofdhuid. Wanneer u last heeft van een vette- of droge hoofdhuid, is het vaak lastig om hier vanaf te komen. De Schwarzkopf Bonacure Scalp Detox Treatment verwijdert onzuiverheden van de hoofhuid. Hierdoor kunnen verzorgingsproducten beter worden opgenomen door de hoofdhuid. Daarnaast verbetert de Schwarzkopf Bonacure Scalp Detox Treatment de bloedcirculatie, omdat de treatment opwarmt wanneer het op de hoofdhuid zit.

Hoe te gebruiken?
Zorg dat de hoofdhuid voor het gebruik van de Schwarzkopf Bonacure Scalp Detox Treatment droog is. Verdeel het haar vervolgens in delen en breng de treatment aan op de hoofdhuid. Maak het haar vervolgens lichtjes vochtig en masseer de treatment in. Spoel het product vervolgens uit en was het haar vervolgens met de Schwarzkopf Bonacure Scalp Purifying of Soothing Shampoo. 

Wat is het effect?
Na het gebruik van Schwarzkopf Bonacure Scalp Detox Treatment is de hoofdhuid gereinigd van overtollige onzuiverheden. Verzorgingsproducten worden nu beter opgenomen door de hoofdhuid waardoor de werking van deze producten zal verbeteren.

  • Detox treatment
  • Gaat een vette en droge hoofdhuid tegen
  • Verbetert de bloedsomloop
  • Verwijdert onzuiverheden
Schwarzkopf BC Scalp Detox Treatment 100ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Schwarzkopf BC Scalp Detox Treatment 100ml


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Binnen 1/2 werkdagen bezorgd

Laatst bekeken items