opc_loader

Wensenlijst

Schwarzkopf BM Restore Bond Potion 150ml

Artikelnr: 2465375

16,55
Zet op wensenlijst

Wat is het?
Schwarzkopf Blond Me Restore Bond Potion is speciaal ontwikkeld om nieuwe haarbruggen te creëren in geblondeerd haar. Deze verzorgende treatment versterkt het effect van de Schwarzkopf Blond Me Restore Maskers. Door het blonderen van het haar kan dit beschadigd raken. De producten uit de Schwarzkopf Blond Me lijn, zijn speciaal ontwikkeld om het haar te helpen herstellen en te verzorgen. De Schwarzkopf Blond Me Restore Potion behoudt de superieure blondresultaten tussen de salon bezoeken in. Zo geniet u nog langer van een mooie blonde haarkleur!

Hoe te gebruiken?
Was het haar voor het gebruik van de potion met de Schwarzkopf Blond Me Resotre Bond Shampoo en Conditioner. Breng vervolgens de Schwarzkopf Blond Me Restore Bond Potion aan in het haar. Doe dit sectie voor sectie. Laat de potion niet inwerken, maar breng direct het Schwarzkopf Blond Me Restore Bond Masker aan in het haar (op de potion) en laat dit 5 tot 10 minuten inwerken. Masseer vervolgens een klein beetje water door het haar en spoel het vervolgens grondig uit.

Wat is het effect?
Na het gebruik van Schwarzkopf Blond Me Restore Bond Potion is het haar intensief verzorgd en voelt het haar heerlijk zacht aan. Het haar ziet er daarnaast stralend en gezond uit. 

  • Verzorgende treatment
  • Speciaal voor blond gekleurd haar
  • Nieuwe haarbruggen
  • Vrij van sulfaten
Schwarzkopf BM Restore Bond Potion 150ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Schwarzkopf BM Restore Bond Potion 150ml


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Binnen 1/2 werkdagen bezorgd

Laatst bekeken items