opc_loader

Wensenlijst

Schwarzkopf Natural Styling Pre Treatment Repair & Protect 200ml

Artikelnr: 2148479

23,86
Zet op wensenlijst

Wat is het?
De Schwarzkopf Natural Styling Pre Treatment Repair en Protect maakt van steil en futloos haar prachtige gedefinieerde krullen. De pre-treatment kan perfect worden gebruikt i.c.m. de permanentvloeistof van Schwarzkopf. Door het gebruik van de pre-treatment wordt het haar intensief gevoed en beschermd voor het gebruik van de permanentvloeistof. Schwarzkopf Natural Styling Pre Treatment Repair en Protect is verrijkt met uitgebalanceerde keratine en speciale kationische ingrediënten. Dit draagt bij aan het egaliseren en volledig beschermen van poreus haar. 

​Hoe te gebruiken?
Schwarzkopf Natural Styling Pre Treatment Repair en Protect kan het beste worden gebruikt i.c.m. de permanentvloeitstof. De pre-treamtment zorgt voor het voeden en het beschermen van het haar voor het gebruik van de omvormingsbehandeling. 

Wat is het effect?
Na het gebruik van Schwarzkopf Natural Styling Pre Treatment Repair en Protect is het haar intensief gevoed, verzorgd en beschermd.

  • Pre-treatment
  • Gebruik i.c.m permanentvloeistof
  • Voedt en verzorgt het haar
  • Keratine en kationische ingrediënten
Schwarzkopf Natural Styling Pre Treatment Repair & Protect 200ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Schwarzkopf Natural Styling Pre Treatment Repair & Protect 200ml


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Binnen 1/2 werkdagen bezorgd